Drukke weken

Drukke weken

Ik ben druk bezig met het herinrichten van de infrastructuur. Eeristeren heb ik al 2 vijvers volledig zuivergemaakt, want ik wil een balans opmaken van het aantal koi dat ik nog heb, en tevens wil ik alle informatie updaten. Niet met foto's dat is veel te veel werk, maar enkel de maten van de koi en een nieuwe video. 

In totaal waren het 35 koi uit vijver 1 die ik gefilmd heb en tijdelijk overgebracht naar vijver 2. Een hele arbeid om dit alleen te doen, maar het is niet anders. Vandaag is het in België een verlofdag....dag van de arbeid, dus ik zal maar vroeg beginnen met werken.

Ik heb een overzichtsfilmpje gemaakt van de  nog aanwezige koi, die ik uiteraard graag zou willen verkopen. De koi zijn nog wat onwennig en onderzoeken hun nieuwe locatie, maar morgen kunnen ze vermoedelijk wel terug naar hun eigen verblijfplaats.

Ik ga ook regelmatig enkele filmpjes in het nieuws zetten van de koi die gefilmd zijn. Niet allemaal tegelijkertijd, maar per 3 of zo, en als er mensen zijn die interesse hebben om een deal te maken, ik sta er voor open.

Dit is nog de laatst overblijvende showa van Izumiya - 2003017.- 55 cm.
Prijs: 500 euro.

Showa van Momotaro - 2104001 - 47 cm
Prijs: 500 euro

Shiro Muji van Momotaro 2104016 - 63 cm
Prijs: 1250 euro

De prijzen zijn in sommige gevallen een aanfluiting, maar ik moet er een onderkomen voor zoeken. Het zijn nog degelijike koi, en een goede vijver voor deze koi zou natuurlijk een opluchting betekenen.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml