Laatste Momotaro online veiling 2024

Laatste Momotaro online veiling 2024

Volgende week starten we met de laatste veiling van het voorjaar 2024. Ze houden de echte tategoi Jumbo Tosai-veiling en het belangrijkste is dat de koi GRATIS azukari mogen blijven tot het einde van het jaar. Ik kan je garanderen dat dit een enorme gelegenheid is.

Het maakt niet uit aan welke prijs je de koi kan kopen. Ze zullen allen GRATIS azukari blijven in de 500 ton vijver, en ik weet ook wat een luxe vijver dit is, want ik heb hier meermaals bij weg kunnen dromen. Het is het koiparadijs op aarde. Ze houden deze vijver normaal enkel voor de tategoi.

500 ton vijverAlle nisai uit de aatste live veilingen na de All Japan koishow werden gehouden in de vijver van 500 ton, en nu zullen wij deze supervijver reserveren voor alle jumbo tosai van de aankomende veiing;en ze vervolmaken naar nisai.

De meeste tosai zijn op dit ogenblik al 40 cm plus, alhoewel dit geen garantie is op succes, maar ik denk dat je realistisch mag denken dat de koi éénmaal ze nisai zijn tussen de 55 en 70 cm kunnen uitgroeien in deze vijver.

Daisuke zegt: "We zullen er zo goed mogelijk voor zorgen, dus doe mee aan deze veiling om een echte Tatego te krijgen!!"

De veiling koi kan je bekijken op deze link. In totaal 283 jumbo tosai, voornamelijk gosanke, het einddoel van iedere koikichi. Wij zullen de veilingen natuurlijk met onze jongens volgen. Wees dus paraat, kies de koi van je dromen en geef de gegevens door aan één van je Interkoi dealers.

Zij zullen vooraf de voorwaarden doorgeven hoe je de prijzen samenstelt. Vermits de koi ook nog een overwintering nodig hebben is het natuurlijk belangrijk om over de goede opvang capaciteiten te beschikken en daar kan Interkoi Arendonk nog van pas komen natuurlijk.

Met 3 binnenvijvers van 15 kuub die op constante temperatuur kan gehouden worden is dit een unieke kans op de winter te overbruggen met je tategoi. Goedkoop zal het niet worden, vergeet dit maar.Via een uitgekiende berekeningsformule wordt je onmiddellijk op de hoogte gesteld van de juiste kostenfactor van je bod in yen, waarbij alle kosten buiten het transport in rekening worden gebracht. Transparanter en overzichtelijker kan het niet zijn. En denk eraan: De koers van de yen is nog nooit zo vriendelijk geweest.

Vraag aan je Interkoi dealer dus de nodige informatie door je bod in yen door te geven, en laat hem de berekening in euro uitwerken, zodat je een overzicht hebt van de kostenfactor. 

De veilng start op 19 mei

20 mei om 20:00~ Nr.1 tot Nr,94
21 mei om 20:00~ Nr.95 tot Nr.188
22 mei om 20:00~ Nr.189 tot 283

Startprijs veiling

100.000 yen ~ (± 600 euro ex BTW)
200.000 yen ~ (speciale koi : ±1200 euro ex BTW) 

Doe mee aan deze laatste veiling en scoor een echte Tategoi !

 

0
0
0
0
0
0
0
0

Meer afbeeldingen

Laatste Momotaro online veiling 2024: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml